Warning: Division by zero in /home/motocoase/domains/motocoase.ro/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_modification_catalog_controller_product_product.php on line 7 Masina de tuns iarba cu acumulator STIHL RMA 235, cu acumulator 36 V/2.4 Ah, 33 cm
office@motocoase.ro
Wish List (0)
Wishlist
Telefon: 0257 369 000
  • STIHL RMA 235 Masina de tuns iarba accumulator STIHL
Date tehnice
Carcasa Polimer
Greutate 13 kg
Înălţime de tăiere 25-65 mm
Lăţime de tăiere 33 cm
Putere 36V SI ACUMULATOR DE 5 Ah
Tip motor Motor electric
Volum sac 30 l

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

STIHL RMA 235 Masina de tuns iarba accumulator STIHL

  • 1.750,00 Lei


Mașina de tuns iarbă cu acumulator  Stihl ,  numai buna pentru suprafețele mici de gazon. Are  dimensiuni compacte  și numai 14 kg.

Înălțimea de tăiere (25-65 mm)  este situata central, în cinci etape, centru pliabil, sac colector iarbă de 30 litri cu indicator de nivel integrat si poate fi golit foarte simplu.Carcasa pentru mașini de tuns iarba Stihl  sunt fabricate din înaltă calitate, rezistent la impact, rezistent la căldură și rezistent la razele ultraviolete. Pe carcasa este integrat un mâner de transport. Acest lucru permite o încărcare ușoară a dispozitivului. Roțile din 2 componente asigura conform la transport și utilizare, rezistență la rulare și ușor de împingere. .. Datorită deschiderilor de aer descendente și capacul coșului închis, iarba tăiata și praful nu pot ieși.


CONTINE

ACUMULATOR 5Ah

INCARCATOR 2,4Ah

Siguranța Primează:
Pentru a utiliza corespunzător motoferăstraiele vă rugăm să consultați întâi pagina oficială de YouTube a STIHL Romania unde aveți instrucțiuni video pentru o utilizare corectă a uneltelor.

Produse asemănătoare