office@motocoase.ro
Wish List (0)
Wishlist
Telefon: 0257 369 000

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

SE 62 E Aspirator Stihl

  • 949,00 Lei


STIHL SE 62 E sunt noile variante de aspirator umed şi uscat pentru utilizatorii ocazionali şi profesionişti exigenţi, care au nevoie de aspirator umed / uscat mobil şi puternic în acelaşi timp.


Domeniile de aplicaţie includ lucrările casnice (inclusiv cele din pivniţă şi garaj), lucrările de exterior din jurul casei, cele din atelierele mici, ca şi curăţarea autovehiculelor. SE 62  se remarcă prin marea lor capacitate de aspiraţie funcţie de suflare sistem de filtrare profesional cu un înalt grad de separare funcţie de curăţare a filtrului reglarea puterii de aspiraţie de la mânerul tubular pentru adaptare rapidă la diferite suprafeţe de aspirat suporturi pentru accesorii suporturi pentru cablul de conexiune şi furtunul de aspiraţie priză de contact cu automatică de pornire (numai la SE 62 E) Materialele fierbinţi (spre exemplu cenuşa) şi lichidele inflamabile nu trebuie să fie aspirate, pentru a se evita pericolul de incediu, respectiv de explozie.


  • Integrate de memorare accesorii

Cu suport pentru furtunul de aspirație și cablul electric. Păstrați accesoriile și vârful la îndemână. Ideal pentru depozitarea și unitate de stocare.


  • Palete combinate

Cu pedală de picior pentru suprafețe netede sau covor


  • Atașarea tubului


2 puncte de ancorare pentru fixarea tubului la dispozitiv. Profil redus - Facilitează depozitare.


  • Filtrare de înaltă performanță


Nu este nevoie de a schimba filtru pentru a obține lichidul de aspirare a prafului. Pur și simplu lăsați să se usuce după aspirarea de lichid peste. Practică, filtrul PET este permeabilă la apă, prin urmare solubil.


  • Funcția de suflare


Versatile: vid umed și uscat și sufla acum pentru a curăța mizeria mai puțin accesibile. Ușor de utilizat, închideți pur și simplu declanșatorul pentru a comuta automat suflare de moda

Siguranța Primează:
Pentru a utiliza corespunzător motoferăstraiele vă rugăm să consultați întâi pagina oficială de YouTube a STIHL Romania unde aveți instrucțiuni video pentru o utilizare corectă a uneltelor.

Produse asemănătoare

Etichete: 47840124403