office@motocoase.ro
Wish List (0)
Wishlist
Telefon: 0257 369 000
  • HS 45 Motofoarfeca Stihl
Date tehnice
Capacitate cilindrică 27,2 cm³
Greutate 4,7 kg
Înălțime dinte tăietor 30 mm
Lungime a tăieturii 45 cm
Nivel de presiune acustică 98,0 dB(A)
Nivel de putere acustică 104,0 dB(A)
Nivel de vibraţii stânga/dreapta 6,1/10,0 m/s²
Putere 0,75/1,0 kW/CP
Turație 3.800/min

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

HS 45 Motofoarfeca Stihl

  • 999,00 Lei


Foarfecă de tuns gard viu, foarte uşoară pentru începători, pentru întreţinerea gardului viu în grădină. Tăiere foarte bună pentru tuns garduri vii de înălţime joasă până la nivelul pieptului şi tufe de diferite forme. Geometria specială a cuţitelor asigură o imagine curată şi precisă a tăierii.


Dotare de serie

  • STIHL ElastoStart

Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor în doi timpi se generează forţe de şoc, ce solicită muşchii şi articulaţiile. ElastoStart reduce acest lucru în mod sesizabil. Un element de amortizare special aflat în mânerul de pornire se dilată în funcţie de forţa de tracţiune, determinând astfel un proces de pornire uniform, fără vârfuri de forţe de şoc.

  • Cârlig de agăţare integrat în mâner

Inel de prindere integrat în carcasă pentru fixarea de perete. Maşina poate fi păstrată astfel în condiţii de siguranţă şi cu economie de spaţiu (similar imagine).

  • Aprindere electronică

Instalaţia de aprindere electronică total capsulată garantează o pornire sigură şi o funcţionare fără perturbări a motorului. Oferta ridicată de tensiuni de aprindere asigură o scânteie de aprindere stabilă şi o durată mare de ardere. Acest lucru conduce la o îmbunătăţire a arderii combustibilului şi la emisii de gaze de evacuare reduse (similar imagine).

  • Pompă manuală de combustibil

Pompa de combustibil manuală transportă combustibil în carburator printr-o simplă apăsare a degetului mare. Astfel se reduce numărul de curse de demaraj după o pauză de funcţionare mai îndelungată a maşinii (similar imagine).

  • Sistem anti-vibraţii

Tamponul de cauciuc, respectiv arcurile de oţel reduc la minimum vibraţiile transmise mânerelor, permiţând astfel o muncă fără efort. În imagine STIHL HS 81.

https://www.stihl.ro/cautare.aspx?q=hs%2045

Important:

Cititi manualul utilajului.

Va ajuta sa utilizati corect si sa evitati greselile care le puteti face in exploatarea utilajului.Siguranța Primează:
Pentru a utiliza corespunzător motoferăstraiele vă rugăm să consultați întâi pagina oficială de YouTube a STIHL Romania unde aveți instrucțiuni video pentru o utilizare corectă a uneltelor.